Norris v Monzi v Rossijevih barvah

Avtor prispevka: , objavljeno 5. septembra 2019 .

Lando Norris bo ta konec tedna v Monzi dirkal s čelado in čevlji, ki bodo v barvah zvezdnika razreda MotoGP, Valentina Rossija. Norris je že od malih nog velik navijač The Doctorja, s katerim se je tudi družil v garaži med dirko v Silverstonu. Na čeladi in dirkaških čevljih dirkača moštva McLaren bo Rossijev zaščitni znak – sonce in luna. “Že od nekdaj sem si rad sam oblikoval barvno shemo dirkaške opreme,” je povedal Norris. “V kartingu sem imel več različnih čelad, kombinezonov, nalepk, toda kasneje v višjih serijah imaš manj možnosti za takšne stvari. Tudi zdaj si želim imeti posebno čelado in čevlje. Z Valentinom sva govorila že pred časom, sicer le na socialnih omrežjih, saj sem ga seveda moral vprašati za dovoljenje.

To je lepa priložnost, da bo ta dirka še bolj posebna in nepozabna. Valentino je moj junak, po njem sem se zgledoval že od malih nog, zato mu posvečam to poslikavo.”

Norris je pred vstopom v Formulo ena moral izbrati štartno številko in čeprav je bila “Rossijeva” številka 46 zelo mamljiva, se zanj ni odločil, saj ga ni želel kopirati.

 

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo