Navdušenje nad Marquezom izrazil tudi Hayden

Nicky Hayden
Avtor prispevka: , objavljeno 21. marca 2013 .

 

Ameriški dirkač kraljevega razreda Nicky Hayden je izrazil močno navdušenje nad novincem v motoGP razredu Marcom Marquezom. Mladi Španec ga je najbolj navdušil z izjemno hitro prilagoditvijo novemu dirkaškemu razredu.
Konec tedna imajo predstavniki elitnega razreda ponovno priložnost preizkusiti motocikle.  Čeprav med njimi, zaradi okrevanja po poškodbi ne bo Haydna, pa le ta ne govori o svoji rehabilitaciji, temveč se navdušuje na predstavami Marca Marqueza.

 

Kot pravi Američam, se je mladi Marquez novega razreda privadil precej hitreje kot bi pričakovali. Pravi tudi, da ima s takšno vožnjo kot jo je pokazal do sedaj veliko možnosti za naslov svetovnega prvaka že letos.

 
V Marquezu pa vidi tudi resno grožnjo najboljšim. “On bo prvovrstna popestritev elitnega razreda. Dirka na vso moč in je lačen uspeha. Če bo ostal zdrav, lahko v letošnji sezoni dodobra premeša karte na vrhu. Do zdaj je naredil name izjemen vtis, je zelo hiter in ima poseben dirkaški stil. Verjamem, da lahko spremeni igro motoGP,” je še dodal dirkač Ducatija.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj