Nastop Oliveire v Maleziji pod vprašajem

Miguel Oliveira KTM Tech3 2019
Avtor prispevka: , objavljeno 29. oktobra 2019 .

Dirkač moštva Tech3 Miguel Oliveira ni povsem prepričan, da bo lahko nastopil na dirki za VN Malezije v Sepnagu, saj je pregled z magnetno rezonanco pokazal poškodbe vezi v obeh zapestjih. Oliveira je na sobotnem treningu na Phillip Islandu padel zaradi sunka vetra. Zdravniki na dirkališču mu nastopa na dirki v Avstraliji niso dovolili, Oliveira pa je namesto tega odšel v Melbourne na dodatne preglede.

“Po slikanju z MRI so odkrili poškodbe vezi, nič hujšega,” je pojasnil Oliveira. “Videli smo, da se je poslabšala tudi poškodba rame. Zdaj se z ekipo odločamo, kaj storiti, tudi za naprej.”

Šef moštva Tech3, Herve Poncharal pa je dejal, da je precej optimističen, da bo Oliveira vendarle lahko nastopil v Sepangu. “Slaba novica je, da Miguel še vedno čuti posledice padca na Phillip Islandu,” je povedal. “Dobra novica pa je, da ni zlomljenih kosti in da se poškodbe celijo iz dneva v dan. Toda še vedno čakamo dokončno potrditev, da lahko Miguel nastopi na dirki. Kljub temu smo zelo optimistični.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish