Na letošnjem reli Saturnsu tudi Rok Turk

Avtor prispevka: , objavljeno 26. maja 2015 .

Zadnji vikend v maju se bo v okolici Velenja odvijal drugi letošnji rally za državno prvenstvo, rally pa bo štel tudi za FIA evropski rally pokal z mednarodno udeležbo. Na hitrostnih preizkušnjah bo prvič možnovideti tudi slovenskega voznika v dirkalniku razreda R5, Roka Turka.

Rok Turk bo skupaj s sovoznico Blanko Kacin na rallyju nastopil s Peugeotom 208 R5, pri tem pa ob tej posebni priložnosti pravi: “Želja je bila, da na največjem rallyju v Sloveniji nastopimo z dirkalnikom najmočnejšega razreda. S podporo Peugeot Sporta, Peugeot Slovenija, Peugeot financiranja, Totala in Zveze za avtošport Slovenije AŠ 2005, bomo na Saturnus rallyju Velenje nastopili s Peugeotom 208 R5 italijanske ekipe Friulmotor, s katero smo v preteklosti že sodelovali. Seveda se nastopa na domačih tleh zelo veselim.”

Adam Kavšek, direktor znamke Peugeot dodaja: » Zelo se veselimo prvega nastopa 208 R5 na slovesnkih tleh. Verjamemo v uspeh ekipe, ki bo zastopala naše barve, sočasno pa tudi verjamemo, da bo krstni nasto 208 R5 tudi dobra popotnica za naše lansiranje Nove 208, ki jo bo moč že v kratkem videti v naših salonih.«

2
Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
0 Komentarji avtorjev
  Naroči se  
najnovejši najstarejši z največ glasovi
Pošlji obvestilo