MotoGP: Kje je Gaber Keržišnik?

Avtor prispevka: , objavljeno 25. marca 2023 .

Gledalce slovenskih prenosov MotoGP na Kanalu A je presenetila menjava v komentatorski kabini, od katere se je letos poslovil znameniti Gaber Keržišnik, njegovo mesto pa je zasedel David Stropnik, strokovnega komentatorja Boštjana Skubica pa je nadomestil Peter Kavčič.

David Stropnik in Peter Kavčič nova komentatorja MotoGP na Kanalu A
David Stropnik in Peter Kavčič prevzemata komentatorsko kabino prenosov MotoGP na Kanalu A. (foto: 24ur.com)

Čeprav Gaber in Skuba pri prenosu iz Portugalske nista sodelovala, pa je bilo s profilov na socialnih omrežjih moč zaslediti, da sta vseeno odpotovala v Portimao in dogajanje spremljala tudi iz novinarskega centra, toda pri pripravi prenosov po besedah Keržišnika ne bosta sodelovala.

“Ne moreš verjeti, kaj vse ljudje zmečejo v smeti,” je Keržišnik zapisal na svojem profilu na Instagramu pred nekaj dnevi. “Sicer odsluženi, ampak še čisto uporabni TV komentatorji na poti na prvo dirko sezone v Portimao” in na koncu dodal: “MotoGP ni biznis, MotoGP je way of life! Doma čepeti je za stare mame!”

Za pojasnila, zakaj je prišlo do menjave, smo povprašali na ProPlus, a odgovora do objave še nismo prejeli.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

2 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
miro
1 leto pred

Stropnika naj takoj pošljejo na govorne vaje, pa tudi k logopedu. Afektirano hreščavo kričanje v visokih frekvencah in nerazumljivo momljanje v nizkih je nesprejemljivo, ter zelo moteče. Sokomentator je bistveno boljši in poslušljiv. Vsebine še ne bi komentiral, dajmo jim še par dirk treninga.

igor
1 leto pred
Oceni komentar :
     

Miro, popolnoma se strinjam z vašim komentarjem in sem vesel, da je še nekdo ugotovil enako kot jaz. Takoj sem dobil občutek, da hoče Stropnik oponašati Mirana Ališiča, ker v običajnih okoliščinah zagotovo ne “hrešči” tako.