MotoGP Assen: Marquez pred Vinalesom in Rossijem

Avtor prispevka: , objavljeno 29. junija 2018 .

Marc Marquez je bil najhitrejši na prvem prostem treningu za VN Nizozemske, na vsega 0.177 sekunde pa se mu je približal Macerick Vinales. Tretji je bil Vinalesov moštveni kolega pri Yamahi, Valentino Rossi.

Četrti čas treninga je dosegel Jack Miller, pred Andreo Doviziosom in Andreo Iannonejem. Jorge Lorenzo je na treningu padel, a vseeno je dosegel sedmi čas treninga.

Osmi je bil novinec Franco Morbidelli, pred Calom Crutchlowom, zadnje mesto v najhitrejši deseterici pa je zasedel Danilo Petrucci, ki ta konec tedna dirka s poškodovanim prstom na nogi.


Ko ste že tukaj…

…bi vas prosili za veliko uslugo. Še nikoli ni našega portala Svet Hitrosti bralo toliko ljudi, a dohodki od oglasov so majhni pa še ti vpadajo. Svojih prispevkov ne nameravamo skrivati za obvezno naročnino, zato vas prosimo za pomoč.

Čeprav novice pišemo v prostem času, pogosto prehitimo izkušenejše, poklicne športne novinarje, kar nam vzame veliko časa. A to delo nas veseli, Vam bralcem pa bi radi ponudili še več vsebin, tudi iz prve roke, za kar pa bi potrebovali več finančnih sredstev. Če bi nas vsak, ki bere naše novice, podprl, bi bila naša prihodnost varna. Pomagate nam lahko že z donacijo 1€, vzelo pa vam bo le minutko časa! Že vnaprej se vam zahvaljujemo!

[paypal-donation]

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish