Miller: Obstaja možnost, da mojega KTM-a prevzame Marquez

Avtor prispevka: , objavljeno 18. septembra 2023 .

Jack Miller, ki je nedavno povil svojo prvorojenko Pip Florence Miller je priznal, da obstaja možnost, da ga na motociklu KTM-a zamenja Marc Marquez.

Marquezova prihodnost je ena glavnih tem zadnjih nekaj tednov, saj so se pojavile govorice, da bo osemkratni svetovni prvak ob koncu sezone končal sodelovanje s Hondo. Španec je kasneje priznal, da ima tri možnosti, torej poleg te, da ostane na Hondi, še dve. Ena naj bi bila prestop k ekipi Gresini, kjer že dirka njegov mlajši brat Alex, tretja pa bi lahko bila prestop h KTM-u, o čemer se govori še dlje.

“Vrata so odprta in ne bom jih poskušal zapreti,” je Miller dejal v pogovoru za Motosan in priznal, da bi lahko njegovo mesto v avstrijskem moštvu prevzel tudi novinec Pedro Acosta. “Seveda obstaja možnost, da moje mesto zasede kdor koli izmed teh dveh. Če ne bom tako dober, kot KTM pričakuje od mene, me v 2025 ne bo več. Take so pač zakonitosti tega športa. “Imam možnost pogodbe za 2025 in 2026, na meni pa je, da svoje delo opravim dovolj dobro, da ne ostanem brez službe. Pri Ducatiju sem pet let preživel na enoletnih pogodbah, katere sem vsakič poskušal podaljšati za dlje časa. Takšnega položaja sem vajen in me ne moti več.”

KTM se sooča s pomanjkanjem mest za dirkače, s katerimi imajo sklenjene pogodbe za 2024. Poleg Millerja ima pogodbo tudi Brad Binder, ter dvojec ekipe Gas Gas, Pol Espargaro in Augusto Fernandez, zato pri KTM-u iščejo možnost nakupa satelitske ekipe za 2025, zato obstaja možnost, da se Marquez proizvajalcu pridruži preko njihove znamke MV Agusta.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje