Michael Schumacher: Za legendo F1 je dobro poskrbljeno

Avtor prispevka: , objavljeno 3. januarja 2019 .

Družina Michaela Schumacherja je ob praznovanju njegovega 50. rojstnega dne nagovorila navijače in jim prek Facebook strani sporočila, da je za sedemkratnega svetovnega prvaka dobro poskrbljeno.

Schumacher je svojo dirkaško kariero zaključil leta 2012, v javnosti pa se ni pojavil vse od smučarske nesreče pred petimi leti, ko si je pri padcu huje poškodoval glavo.

Nemec je danes, 3. januarja, dopolnil 50 let, zanj pa družina proč od oči javnosti skrbi na njihovi domačiji v Švici, ob njegovem rojstnem dnevu pa so izjemoma prekinili molk in nagovorili številne Šumijeve navijače.

“Verjemite, da je Michael v najboljših rokah, ter da dajemo vse od sebe, da bi mu pomagali,” so zapisali, ter prosili za razumevanje, glede redkih obvestil o zdravstvenem stanju Nemca. “Prosimo, razumite da sledimo Michaelovim željam in občutljivih podrobnosti, kot je njegovo zdravstveno stanje, kot vedno, ne delimo javno,” je še zapisala družina Schumacher.

Navijače pa so razveselili z napovedjo, da bo na Michaelov rojstni dan na voljo posebna aplikacija, kjer se bodo lahko spomnili vseh uspehov v njegovi karieri, odprt pa bo tudi virtualni muzej.

 

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish