Michael Schumacher spremlja vzpon svojega sina Micka

Avtor prispevka: , objavljeno 18. novembra 2020 .

To je dejal Jean Todt, predsednik FIA-e, ki je tesen prijatelj družine Schumacher, ko so kolegi iz RTL France 74-letnika vprašali, ali lahko svetu sporoči neznano zdravstveno stanje sedemkratnega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja.

Francoz je na to vprašanje odgovoril: “To je vprašanje, do katerega bom zelo skromen. Michaela pogosto vidim, enkrat ali dvakrat na mesec. Moj odgovor je vedno enak – bori se. Njemu in njegovi družini lahko le želimo, da se stvari izboljšajo.Todt je Schumacherjevim oboževalcem, ki ga od leta 2013 niso več videli ali slišali, zagotovil, da je za Michaela zelo dobro poskrbljeno in je na mestu, kjer je zanj zelo udobno.

Jean Todt je o Michaelu Schumacherju povedal le to, da spremlja kariero svojega sina Micka. Francoz je še poudaril, da bi ga veselilo, če bi lahko v Formuli 1 pozdravil novega Schumacherja.

Kar zadeva 21-letnega Micka Schumacherja, ki mu za prihodnje leto napovedujejo vstop v Formulo 1 pri ekipi Haas, so Todta vprašali, ali lahko njegov oče Michael sledi njegovi karieri. “Seveda mu sledi,” je odgovoril Francoz. “Mick bo verjetno prihodnje leto dirkal v Formuli 1, kar bo zanj veliki izziv. Veseli bi bili novega Schumacherja na najvišji ravni motošporta.

Članek je bil objavljen tudi na vmax.si.      

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish