Max Verstappen se spogleduje z odrom za zmagovalce

Avtor prispevka: , objavljeno 22. maja 2015 .

Verstappen je na včerajšnjem treningu dosegel kar drugi najhitrejši čas, zaradi česar je Nizozemec dobil “krila.” Neverjetna hitrost dirkača ekipe Toro Rosso na ulicah Monte Carla je seveda dvignila tudi pričakovanja, saj se Max že spogleduje z odrom za zamgovalce, a njegov šef Franz Tost vse skupaj umirja: “Če bomo imeli zares veliko sreče, da bodo ostali odstopili in in imeli tehnične težave, ter morda kam trčili, potem lahko ciljamo na oder za zmagovalce, sicer pa bo težko. Ferrari in Mercedes bi morala biti pred nami, a z veliko sreče je vse mogoče.”

Je pa odlična forma na treningu Verstappna kar presenetila, saj se na časovni lestvici nikakor ni našel: “Ko sem gledal kje sem, se nisem našel, saj sem bil previsoko in tam nikoli ne pogledam. Bil sem odličen, tako dobre forme nisem pričakoval. Dobil sem veliko zaupanja vase in potem je šlo vse še samo navzgor.” Vsekakor pa morajo pri Toro Rossu izboljšati še formo na dirkah, a na ulicah Monaka jim bo odlična forma iz kvalifiakcij vsekakor pomagala: “Na preteklih dirkah, recimo v Španiji smo premalo izrabili pnevmatike.

Menim, da moramo na dirkah dati več od sebe. Ulice Monaka nam bodo pomagale, saj bomo na kvalifikacijah dobri, na dirki pa moramo le obdržati to mesto, oziroma še kaj pridobiti. Tu bodo kvalifikacije seveda najpomembnejše.”

 

53
Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
0 Komentarji avtorjev
  Naroči se  
najnovejši najstarejši z največ glasovi
Pošlji obvestilo