Max Verstappen ne napoveduje sprememb

Avtor prispevka: , objavljeno 20. februarja 2016 .

Kljub temu da je v pretekli sezoni nabral največ kazenskih točk, Max Verstappen zatrjuje, da bo tudi v letošnji sezoni ohranil svoj, kot ga nekateri ocenjujejo, agresivni stil vožnje.

»Na dirkah ne bom vozil nič drugače, kot sem do sedaj. O tem, da bi se upočasnil ali vozil manj napadalno, nisem nikoli razmišljal. Skratka, vozil bom na meji zmožnega,« se je pohvalil dirkač ekipe Toro-Rosso.

Na svojo drugo sezono v Formuli 1 je popolnoma pripravljen, se je pohvalil Nizozemec Max. »Telesno sem pripravljen kot že dolgo ne. Preteklo sezono sem spoznal vsa dirkališča in tudi naša ekipa je naredila velik napredek. Vse izgleda zelo pozitivno, vendar počakajmo na prve tekme. Takrat bomo bolje videli, kje smo,« je nadaljeval v pogovoru.

Max Verstappen upa na prve točke že na prvi dirki v Avstraliji. »Naš cilj je, da pridemo v tretji krog kvalifikacij in da na dirki poberemo nekaj točk. Upam, da več kot le eno,« je bil pozitiven Verstappen. Na ekipo Red-Bull, ki deloma tudi upravlja z ekipo Toro-Rosso, gleda s spoštovanjem. »Verjamem, da bo Red Bull hitrejši in boljši kot mi. Red Bull ima še vedno boljši dirkalnik. Tudi s koncem pretekle sezone so bili hitrejši kot mi, in verjamem, da bodo tudi letos,« jim je napovedal Max Verstappen.

Foto: Scuderia Toro Rosso