MAX VERSTAPPEN in KELLY PIQUET potrdila, da sta SKUPAJ

Avtor prispevka: , objavljeno 1. januarja 2021 .

Max Verstappen in Kelly Piquet sta skupaj, je v svojem novoletnem voščilu na Instagramu potrdil, nizozemski dirkač moštva Red Bull Racing. Svojim navijačem je zaželel veliko sreče in ljubezni, kakršno je našel tudi sam.

Že dlje časa se je potiho govorilo, da se Verstappen in 32-letna Kelly Piquet videvata, saj sta eden drugemu všečkala fotografije na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Kelly je hči trikratnega svetovnega prvaka Nelsona Piqueta ter sestra Nelsona Piqueta mlajšega, znanega predvsem o aferi Crashgate, in je tako dobro seznanjena s Formulo 1, še posebej pa, ker je nekoč hodila z nekdanjim Red Bullovim dirkačem Daniilom Kvyatom, s katerim ima eno leto staro hči Penelope Kvyat.

Max Verstappen in Kelly Piquet potrdila, da sta skupaj
Max Verstappen in Kelly Piquet sta skupaj že dlje časa, a to sta potrdila šele pred kratkim.

Srečni par se trenutno nahaja v Braziliji, kjer sta novo leto pričakala na domu Piquetovih, pred tem pa sta božič proslavila z Maxovimi domačimi.

https://youtu.be/EXB9p4_Sqk0

Je pa Verstappen pred koncem starega leta objavil tudi žalostno novico. Po 11 letih skupnih trenutkov je umrl njegov “mali prijatelj” kuža Spyke. Ob njegovi izgubi sta mu sožalje izrekla tudi sestra Victoria in šef moštva Red Bull Christian Horner.