Massa vesel da je Williams pred Ferrarijem

Avtor prispevka: , objavljeno 5. julija 2015 .

Brazilec, ki bo današnjo dirko za VN Velike Britanije začel s tretjega mesta, je po kvalifikacijah izrazil zadovoljstvo ob dejstvu, da sta oba Williamsova dirkalnika pred Ferrarijevima. Massa in moštveni kolega Valtteri Bottas sta se namreč uvrstila na tretje in četrto mesto, Ferrarijeva dirkača Kimi Raikkonen in Sebastian Vettel pa na peto in šesto.

Izkušeni Brazilec upa, da bo njegovo moštvo lahko izkoristilo prednost in na koncu zmanjšala zaostanek za Ferrarijem v konstruktorskem seštevku, kjer zaostajajo za 63 točk.

“Današnji dan je bil za nas dober,” je dejal Massa. “Nisem mogel verjeti koliko naših navijačev je tukaj. Na koncu smo dosegli zelo dober rezultat – tretje in četrto mesto zame in Valtterija, s katerim sva se ves čas borila. V zadnjem delu mi je uspel odličen krog, zato sem zadovoljen.

Veselim se dirke, saj lahko dosežemo dober rezultat in premagamo Ferrari. Za nas je pomembno, da pokažemo, da smo lahko pred obema Ferrarijevima dirkalnikoma, z obema našima avtoma,” je še dodal Massa.

1
Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
0 Komentarji avtorjev
  Naroči se  
najnovejši najstarejši z največ glasovi
Pošlji obvestilo