Massa: Lepo bi bilo videti Michaela podpirati sina Micka

Avtor prispevka: , objavljeno 24. maja 2020 .

Felipe Massa je po poročanju italijanske Gazzette dello Sport v intervjuju za Fox Sports dejal, da ve, v kakšnem zdravstvenem stanju je Michael Schumacher, toda informacij o nekdanjem moštvenem kolegu pri Ferrariju ne namerava deliti z javnostjo.

“Vem, v kakšnem stanju je trenutno Schumacher, saj sva bila vedno v tesnih stikih,” je dejal Brazilec. “Nekoliko manj sva si bila blizu z njegovo ženo Corinno, saj je redko prihajala na dirke. Njegovo stanje je precej komplicirano, vendar spoštujem želje družine, ki ne želi deliti podrobnosti o njegovem zdravju. Vsak dan sanjam in molim, da se bo njegovo stanje izboljšalo.”

Massa, čigar kariero je prav tako zaznamovala huda nesreča na kvalifikacijah za VN Madžarske 2009, je dodal, da kot oče dobro razume vezi med očetom in sinom, ter da bi bilo Michaela lepo videti ob stezi, podpirati in vzpodbujati sina Micka, ki bo letos dirkal v Formuli 2. “Lepo bi bilo spet videti Michaela ob stezi, še posebej zdaj, ko dirka tudi njegov sin. Bilo bi izjemno lepo, če bi ga lahko podpiral, vzpodbujal, spremljal na dirkah ter se z njim veselil uspehov.”