Massa: Bottas ključen voznik za morebitne prehode

Avtor prispevka: , objavljeno 14. julija 2015 .

Po mnenju Williamsovega dirkača Felipeja Masse bo njegov moštveni kolega Valtteri Bottas eden izmed ključnih voznikov za morebitne prehode med ekipami pred prihodnjo sezono 2016.

Finec je prejšnji mesec v Kanadi osvojil prve letošnje stopničke in v govoricah ga ljudje večkrat navajajo kot menjavo za Kimi Raikkonena pri Ferrariju. Massa verjame, da bo Bottas s svojim talentom pomemben dejavnik odločanja, kdo bo šel kam.

“Je eno najpomembnejših imen na trgu. Nakazuje, da je dober dirkač, ima talent za dirkanje v najboljšem moštvu, poleg tega je pokazal, da lahko vozi dobro ne glede na to, v kateri ekipi, kar je razlog, da so vsi zainteresirani zanj. Vsekakor pa ne smemo pozabiti, da se mu ponuja tudi možnost obstanka pri Williamsu. Za dokončno odločitev pa bomo morali še počakati,” je komentiral brazilski dirkač.

Massa za svojo prihodnosti pričakuje, da bo ostal s trenutnim delodajalcem. “Srečen sem, kjer sem,” je poudaril. “Včasih ne gre samo za denar ali stvari, ki se razlikujejo: razumeti moraš, kaj počneš, kje si in kako srečen si. To moštvo mi je res všeč, zelo me spoštujejo, počutim se sproščeno in skupaj smo dosegli dobre rezultate. Ne vidim razloga, da bi bilo potrebno kaj spremeniti.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish