Martin: Vedel sem, da Bagnaia ne bo pričakoval napada

Avtor prispevka: , objavljeno 6. julija 2024 .

Jorge Martin je na startu sprint dirke v Nemčiji izgubil vodstvo in padel na tretje mesto nato pa se s prehitevanjem Francesca Bagnaie, s katerim je bil zelo zadovoljen, prebil nazaj v vodstvo ter si zagotovil zmago.

Španec zdaj v točkovanju prvenstva vodi s 15 točkami prednosti pred Italijanom, katerega je premagal prvič v zadnjih sedmih dirkah. “Vedno je lepo zmagati. Tukaj smo bili zelo hitri in moral sem izkoristiti priložnost. Nisem bil povsem 100-odstoten in kljub temu, da sem imel nekaj težav, sem lahko nadoknadil mesta,” je povedal dirkač ekipe Pramac. “Potem sem poskušal odpeljati močno dirko, pri tem pa paziti na gume. Jutri nas čaka dolga dirka, vendar sem za zdaj zelo vesel.”

Martin se je zavedal, da je zaradi tlaka v gumah ključno, ad se čim prej prebije nazaj v vodstvo. “Ostal sem osredotočen, toda moral sem prilagoditi svoje načrte. Bil sem pripravljen na določeno taktiko, potem pa se je vse spremenilo. Moral sem hitro nadoknaditi mesta, sicer bi zaradi tlaka v gumah izgubil še več mest. Dali smo vse od sebe in na koncu zmagali. Jutri bomo poizkusili še enkrat.

Pecco se je na zaviranjih močno branil, zato sem vedel, da ne bo pričakoval napada. Bila je pametna poteza in lepo prehitevanje. Jutri upam, da bom ostal prvi v prvem ovinku, saj ga bo zagotovo težko prehiteti, saj bo verjetno ves čas pripravljen braniti,” je še dodal Martin.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje