Martin: Na nedeljski dirki želim še zmanjšati zaostanek

Avtor prispevka: , objavljeno 19. novembra 2023 .

Jorge Martin je bil zelo zadovoljen potem, ko je z zmago na sobotni sprinterski dirki v Katarju zaostanek za vodilnim Bagnaio v skupnem seštevku zmanjšal na sedem točk. V nedeljo si želi podobnega scenarija.

“Že dopoldne na treningu sem se počutil zelo dobro z trdo zadnjo pnevmatiko in tako verjel, da lahko zmagam. Zelo pomembno si je bilo zagotovoti dober štartni položaj na kvalifikacijah, kar mi je tudi uspelo. Po dobrem štartu sem storil manjšo napako, kar je omogočilu Marcu in Peccu, da sta me prehitela.”

“Kljub temu sem ostal miren in počakal na svojo priložnost. Vedel sem, da bo obraba pnevmatik precejšnja. Dobro mi je uspelo ohraniti pnevmatike za zaključek dirke, ko sem ob pritistku Fabia Di Giannantonia lahko dodal še nekaj več.”

“Danes mi je uspelo pridobiti nekaj točk, kar je zelo dobro upam, da nam podobno uspe tudi jutri. Nedeljska dirka bo izjemno pomembna tako zame kot za Pecca, saj bo od tega odvisno kako bo potekal vikend v Valenciji.”

“Želim si pridobiti še kakšno točko, tudi, če bo samo ena, le da bom pred zadnjo dirko čim bližje Peccu. Menim, da imamo dobre možnosti za kaj takšnega.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje