(FOTO) Marquez v boksih Honde: “Prijelo me je, da bi zapeljal na stezo”

Marc Marquez je obiskal Hondo
Avtor prispevka: , objavljeno 24. septembra 2020 .

Marc Marquez se je prvič po juliju vrnil v paddock razreda MotoGP, kjer je obiskal svoje sodelavce pri Hondi, znova pa je sedel tudi na svoj motocikel, zaradi česar pravi, da si je zaželel takoj vrniti na stezo.

Toda aktualni svetovni prvak je po pogovoru z mediji in člani moštva odpotoval nazaj v domačo Cervero, kjer bo nadaljeval okrevanje ter priprave na vrnitev.

“Lepo se je bilo vrniti v bokse in paddock, ter obiskati moje moštvo,” je povedal Marquez, ki še vedno okreva po zlomu desne roke. “Seveda smo bili pogosto v stiku preko telefona, vendar sem jih kljub temu zelo pogrešal, zato jih je bilo lepo znova videti v živo, lepo pa je bilo videti tudi moj motor. Zaželel sem si, da bi se zapeljal na stezo, še posebej, ko sem sedel nanj, toda zdaj moram biti potrpežljiv.

Z moštvom in Hondo smo začeli načrtovati prihodnjo sezono. Veliko raje bi ta konec tedna dirkal na moji domači dirki, toda namesto tega bom užival ob ogledu dirke v prenosu,” je dodal Španec, ki je pravi, da še ne ve, kdaj se bo vrnil. “Lahko da se vrnem čez dva tedna, ali pa čez dva meseca,” je povedal.

 

 

Foto: Honda

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish