Marquez je pričakoval Hondin pristop Di Giannantoniu ne Mariniju

Avtor prispevka: , objavljeno 16. novembra 2023 .

Marc Marquez je priznal, da je presenečen nad odločitvijo Honde, da v svojo garažo zvabil Luco Marinija in ne Fabia di Giannantonia.

Marquez se bo ob pred začetkom sezone 2024 preselil k ekipi Gresini, še vedno pa ni znano, kdo bo zasedel njegovo mesto pri Hondi. S sedežem v japonskem moštvu je bilo v zadnjih tednih povezanih veliko dirkačev, kot kaže pa je s Hondo podpisal Luca Marini. “Ne vem, kakšni so načrti Honde, vendar sem še nekaj dirk nazaj mislil, da bodo stavili na Di Giannantonia. Že na Tajskem pa so se stvari začele obračati proti Mariniju, ki bo, kot kaže, zasedel moje mesto.

Vesel sem za Luco. Vedno sva se dobro razumela. Je mlad in zdaj že izkušen dirkač Ducatija, ki je najboljši motocikel za doseganje dobrih rezultatov. Ne vem, kaj ga motivira za prestop k Hondi. Sam sem se za odhod odločil, ker želim konkurenčen motocikel, Luca pa se bo pridružil projektu, kjer bo potrebno veliko dela. Včasih se zdijo stvari dokončne, od znotraj pa se razpletajo drugače, zato boste o razlogih za prestop morali vprašati njega.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje