Marini: Proti Peccu dirkam drugače

Avtor prispevka: , objavljeno 20. novembra 2023 .

Luca Marini je priznal, da nekateri dirkači proti Francescu Bagnaji dirkajo drugače kot proti ostalim konkurentom.

Francesco Bagnaia ima predvsem po zaslugi dejstva, da je član Rossijeve dirkaške akademije v karavani razreda MotoGP veliko prijateljev.

Seveda Jorge Martin ne velja za osovraženega dirkača toda na nekaterih dirkah je bilo opaziti, da so številni dirkači (prevsem člani Rossijeve akademije) bolj previdni v neposrednih duelih z Bagnaio.

“V tem trenutku na Pecca ne gledam enako kot na ostale dirkače. V kateremkoli drugem delu sezone je moj pristop enak ostalim. Če imam priložnost, da ga prehitim ga bom, toda trenutno se bori za naslov in sem bolj previden.”

Na dirki, ki jo je začel z najboljšega štartnega položaja se Marini ni mogel umešati v boj za zmago. Kljub temu meni, da bi mu to lahko uspelo, če se v uvodnem delu ne bi zapletel v boj z Alexom Marqzezom ter Bradom Binderjem.

“Zelo sem zadovoljen s celotnim vikendom. Opravili smo izjemno delo in občutek na motociklu je bil vseskozi zelo dober.”

“Pred dirko sem vedel, da nisem najhitrejši, saj Fabio že v petek dokazal, da ima izjemen ritem. Plan je bil, da bi ob koncu prvega kroga še vedno vodil ter si nato poskusil privoziti nekaj prednosti.”

“Alex in Brad sta začela zelo agresivno in me prehitela. V boju z njima sem izgubil veliko časa ter tako tudi možnost, da bi še lahko ujel Pecca in Fabia. V nadaljevanj sem tako zgolj nadziral obrabo sprednje mehke pnevmatike.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje