Manor bo v Španiji pokazal potencial

Avtor prispevka: , objavljeno 5. maja 2015 .

Šef ekipe Manor, John Booth verjame, da bo njegovo moštvo na Veliki nagradi Španije ta vikend začelo kazati pravi potencial.

Moštvo se je čez zimo borilo za obuditev Marussie, zadnjih nekaj mesecev pa se trudijo za preživetje. Kljub temu jim je uspelo dirkalnik sezone 2014, ki ga bodo uporabljali, dokler do okrog poletnega premora ne pripravijo novega, spraviti čez ciljno črto na Kitajskem in v Bahrajnu, potem pa so pot nadaljevali v tovarno v Veliki Britaniji. Manorjev šef upa na spremembe v pozitivno smer, ko se Formula 1 vrača nazaj v Evropo.

“Prva dva meseca leta in šest tednov do Melbourna ni bilo pomembno nič drugega, kot to, da pripravimo avto za na štartno vrsto. Vsi v tovarni smo delali zelo trdo, zato ni bilo prostora za nič drugega. Ko smo se pred časom vrnili iz Bahrajna, smo lahko ocenili, kje smo, da bomo pravilno nadaljevali. Medtem ko smo bili odstotni, smo se preselili v nove prostore v Silverstone, zato da imamo sedaj vse ljudi v isti stavbi, kar je po mojem mnenju korak naprej.