Maldonado ostaja pri Lotusu

Avtor prispevka: , objavljeno 21. septembra 2015 .

Lotus je potrdil, da bodo v sezoni 2016 nadaljevali sodelovanje s Pastorjem Maldonadom, ki se jim je pridružil na začetku sezone 2014.

“Občutek, ko me je moštvo oznanilo kot dirkača v prihodnji sezoni, je odličen,” je povedal Maldonado po minuli dirki v Singapurju. “O prihodnosti se je veliko špekuliralo, a ostal sem osredotočen na moje delo na stezo, hkrati pa je dobro vedeti, da je moje nadaljevanje potrjeno. Letošnje leto je za nas pripravilo nekaj izzivov, a kvaliteta moštva je očitna. Resnično se počutim kot del družine in veselim se gradnje na boljših rezultatih v letu 2016.”

Gerard Lopez, šef ekipe, je komentiral: “Za nas je pozitivno, da lahko javno povemo, da Maldonado ostaja z nami. Vsi člani lahko potrdijo, kako dobro je delati z njim in da se zavedamo, kakšnih predstav je sposoben na stezi. S pogodbo nadgrajujemo naše zaupanje vanj. Upam, da bodo v prihodnje lahko podali še kakšne pozitivne informacije o prihodnosti moštva.”

Zaenkrat še ni znano, kdo bo vozil ob Venezuelcu. Njegov sedanji moštveni kolega Romain Grosjen je nedavno dejal, da se je odločil, a načrtov še ni razkril javnosti.

 

Foto: zimbio

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish