Maldonado: Lotus ni tako slab

Avtor prispevka: , objavljeno 25. marca 2015 .

Pastor Maldonado je zelo pozitivno presenečen nad pričetkom letošnje sezone, saj od Lotusovega dirkalnika očitno ni pričakoval, da bo tako zelo hiter. Bolje rečeno, Maldonado je presenečen nad majhnim zaostankom za Mercedesom in tistimi, ki se borijo za uvrstitve na oder za zmagovalce. Lotusova dirkača sta se namreč na prvih kvalifikacijah letošnje sezone kvalificirala med prvo deseterico, žal pa dirko končala že v prvem krogu (Grosjeanov dirkalnik je izgubil moč, Maldonado pa se je zavrtel in zletel v zaščitno ogrado).

Kot rečeno, pa Maldonado ostaja pozitiven: “Presenečen sem nad malim zaostankom, ne za Mercedesom, ampak za tistimi, ki so takoj za njimi. Nismo tako zelo slabi. Seveda moramo še trdo delati in ne smemo pozabiti, da to ni napredovanje lanskega dirkalnika, ampak povsem nov projekt. Verjamem, da se lahko iz dirke v dirko izboljšujemo in tako pridemo do konstantnega dirkalnika.”

Za konec je Pastor še dejal, da pričakuje v Maleziji dobro dirko: “Naš dirkalnik dobro dela, ko je vroče in v Maleziji zna biti zelo. Kot kaže imamo dirkalnik, ki je dober na vseh stezih. Vse kaže v naše dobro, sedaj moramo to le še izkoristiti.”

Foto: Lotus

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj