Lowe vendarle ne prihaja?

Avtor prispevka: , objavljeno 16. marca 2013 .

 

Toto Wolf, Mercedesov športni šef je razkril, da prihod Paddya Lowa v sezoni 2014 še ni potrjen, saj naj bi prišlo do zapletov pri določanju vloge, ki bi jo Lowe opravljal pri Mercedesu. Pri McLarnu so sicer potrdili, da Lowe po koncu letošnje sezone zapušča ekipo, toda pri Mercedesu še ni prišlo do pričakovane potrditve njegovega prihoda.

Ross Brawn je na testiranjih v Jerezu potrdil, da se bo Lowe pridružil ekipi, če jo bo on sam zapustil, s čimer je namignil, da bi Lowe postal šef moštva. Toda viri znotraj Mercedesa pravijo, da obstaja možnost, da Lowe in Brawn oba ostaneta in sodelujeta skupaj z Bobom Bellom, Aldo Costo in Geoffom Willisom.

“Položaj ni popoln,” je priznal Wolff. “O tem smo se pogovarjali in dorekli, da Ross ostaja šef ekipe. Ross jo vodi in tako bo tudi ostalo. Sezona 2013 se še ni začela. Dobro sodelujemo in atmosfera v ekipi je dobra. Morebiten prihod Paddya Lowa je tako daleč, da niti nima smisla o njem razpravljati že sedaj.

Prezgodaj je še, da bi lahko rekli, da bo prišel. Gre za zapleten postopek. Potrebno se je pogovoriti o nekaterih stvareh. Paddy je vredu možakar, gre le za to, kako nekoga vključiti v organizacijo, zato dogovor še ni sklenjen.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish