Lotusova prihodnost naj ne bi bila pod vprašanjem

Avtor prispevka: , objavljeno 8. julija 2015 .

Zaradi finančnih težav, ki pestijo ekipo Lotus, se je porajalo tudi kar nekaj vprašanj o njeni prihodnosti. Veliko dobaviteljev ima odprtih kar nekaj terjatev do njih, pogajanja o plačilu, oziroma najetju novih kreditov pa je bilo sedaj prestavljeno na dvajseti julij.

Šef ekipe Federico Gastaldi sicer vztraja, da se pogajajo z dobavitelji, s katerimi sicer želijo doseči kompromis: “Vse imamo pod kontrolo, a to se vsekakro ne bi smelo zgoditi. Do družin, ki imajo koga zaposlenega v tovarni ni fer, da vedo za te probleme. Vsekakor pa se srečujemo s težavami kako odplačevati naše računa.”

Gastaldi je sicer potarnal še nad trenutno situacijo v formuli ena, kjer pravi, da vsi niso na isti ladji: “Vse ekipe se ne srečujejo s temi težavami, saj tudi nismo vsi na isti ladji. Znana strateška ekipa se je petnajstkrat pogovarjala o istih stvareh, a se ni premaknila niti za centimeter, saj se ne strinjamo. Težave so v strukturi. Na stezi morajo ostati le Ferrari in Mercedes, ostali pač moramo iti, tako to vidijo oni.”

69 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
69
0
Radi bi slišali tvoje mnenje, prosim napiši komentar!x
()
x