Lorenzo: Za ta naslov bom dal vse od sebe!

Avtor prispevka: , objavljeno 4. novembra 2015 .

Jorge Lorenzo želi dogodke iz Malezije pustiti za sabo in se staviti vse na odločilno zadnjo dirko letošnjega prvenstva v Valenciji.

Španec za moštvenim kolegom in edinim tekmecem za naslov, Valentinom Rossijem zaostaja za 7 točk, a Italijan bo v primeru zavržene pritožbe na izrečeno kazen v Maleziji, dirko začel z zadnjega mesta, kar bi Lorenzu olajšalo pot do naslova.

Lorenzo je sicer želel na Rossijevem zaslišanju povedati svoje mnenje, a je njegovo vlogo sodišče zavrnilo.

“V Valencijo prihajamo po izredno razburljivi sezoni,” je povedal Španec. “V Maleziji smo dosegli dober rezultat in zmanjšali zaostanek v seštevku prvenstva. Toda prekosčil bom vse, kar se je dogajalo tam in se osredotočil na dogajanje v Valenciji, kjer je na kocki vse.”

Na stezi v Valenciji je Lorenzo doživel že vse mogoče. Od dveh zmag, do dveh odstopov, letos pa v obračunu za naslov želi dati vse od sebe. “Upam, da nas bodo domači navijači podpirali in da bomo odpeljali dobro dirko. Letos sem zmagal na prejšnjih treh španskih dirkah, zato bi bilo izjemno, če bi mi šlo dobro tudi v Valenciji. Tu sem vedno občutil topel sprejem s strani navijačev zato sem prepričan, da bomo v Valenciji priča dobremu šovu. Na stezi bom dal vse od sebe za ta naslov svetovnega prvaka,” je dodal Španec.

Foto: Yamaha

4
Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
0 Komentarji avtorjev
  Naroči se  
najnovejši najstarejši z največ glasovi
Pošlji obvestilo