Lorenzo se v Argentini želi izogniti novim poškodbam

MotoGP: Lorenzo se želi v Argentini izogniti novim poškodbam.
Avtor prispevka: , objavljeno 28. marca 2019 .

Jorge Lorenzo je dejal, da se v Argentini želi izogniti novim poškodbam in bo zato ta konec tedna ekstra previden. Dirkač Honde je ob koncu lanske sezone utrpel dve hujši poškodbi, ki se niti nista dodobra zacelili, ko se je Španec znova poškodoval pri treningu. Tekom dirkaškega konca tedna v Katarju se je na tleh znašel trikrat. Že pri prvem padcu pa si je nalomil rebro. “Predvsem se bom potrudil, da znova ne padem,” je povedal trikratni svetovni prvak razreda MotoGP. “Potrebujem še eno ali dve dirki, da bom povsem zdrav, zato je pomembno, da se ne poškodujem še enkrat.

Verjetno bom moral biti še malce bolj previden, čeprav si močno želim čim boljšega rezultata. To je zame zelo težak kompromis.”

Lorenzo je dirko v Katarju končal na trinajstem mestu, vso dirko pa se je ubadal z bolečinami. “Protibolečinske tablete pomagajo, vendar nekaj bolečine vseeno čutiš,” je razkril in priznal, da še vedno čuti bolečine, ki pa se iz dneva v dan lajšajo. “Zapestje je v precej boljšem stanju, kot v Katarju. Okrevanje traja zelo dolgo in še vedno ne morem delati sklec, saj pritisk na zapestje povzroča bolečine. Toda na motorju bo verjetno bolje, kot v Katarju.”

Foto: Honda

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish