Lewis Hamilton v igri Fortnite

Avtor prispevka: , objavljeno 15. novembra 2023 .

Priljubljena spletna igra Fortnite je med preobleke, ki so na voljo igralcem, dodala tudi “skin” Lewisa Hamiltona.

Fortnite bo preobleko svetovnega prvaka F1 pozdravil v svoji igri v zbirki Icons Series, kjer bodo na voljo redke preobleke znanih posameznikov, influencerjev, streamerjev, kot so Ariana Grande, LeBron James ter Marshmello.

Fortnite je Hamiltonov prihod napovedal s kratkim videom v katerem dirkač ekipe Mercedes skozi ogledalo skoči v svet igre Fortnite in na otoku pristane oblečen v preobleki superjunaka.

Kako dobiti Lewis Hamilton skin v igri Fortnite?

Na voljo bosta dve preobleki, modna in t.i. skin superjunaka, za zdaj pa še ni povsem jasno, kdaj bo preobleka na voljo. Znano pa je, da bodo igralci morali odšteti dva tisoč V Bucksov (igralnega denarja v igri), ki preračunano v evre stane okrog 18 evrov, za sam skin, če bodo želeli celoten komplet, v katerega je med drugim vključen tudi Hamiltonov pes Roscoe, pa bo potrebno odšteti 2400 V Bucksov. Neuradno naj bi bila preobleka na voljo ob novi posodobitvi igre, ki je na sporedu 16. novembra.

Hamilton je dolgoletni ljubitelj igre Fortnite, med drugim pa je priznal, da včasih ob igranju prebedi celo noč, namesto da bi se pripravljal na dirko.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje