Latifi priznal, da sedež pri Williamsu ni varen

Avtor prispevka: , objavljeno 15. junija 2022 .

Kanadčan Nocholas Latifi je pred domačo dirko v Montrealu priznal, da njegov sedež pri ekipi Williams ni varen, medtem ko se pojavljajo govorice o njegovi zamenjavi.

Latifi je poleg Micka Schumacherja edini redni dirkač, ki letos še ni osvojil točk za svetovno prvenstvo, pogodba pa mu poteče ob koncu letošnje sezone, vse glasneje pa njegovo mesto povezuje z Oscarjem Pisatrijem, sicer testnim in rezervnim dirkačem ekipe Alpine.

Kanadčan se za volanom Williamsa nikakor ne znajde, sezona pa je polna nesreč, zato bi po mnenju nekaterih lahko brez sedeža ostal še pred koncem sezone. Tudi sam priznava, da bo moral pokazati več. “Vem, da bom vozil do konca sezone,” je prepričan. “Vem pa tudi, da bom moral pokazati več. Lagal bi, če bi rekel, da je moje mesto v ekipi zagotovljeno, zavedam pa se, da bom moral spremeniti trenutni položaj.”

Latifi je vseeno prepričan, da bo sezono odvozil do konca, saj meni, da njegov sedež ni nič bolj ogrožen, “kot od drugih dirkačev, katerim poteče pogodba ob koncu sezone.”

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish