KUBICA in ORLEN tudi 2021 v ekipi ALFA ROMEO

Avtor prispevka: , objavljeno 25. decembra 2020 .

Šef ekipe Frederic Vasseur je prejšnji teden objavil novico, v kateri je razkril, da sta rezervni dirkač Kubica in imenski sponzor Orlenzadovoljna z vsemi našimi aktivnostmi v najtežjem letu, kar je odlična novica.

Daniel Obajtek, predsednik poljskega naftnega podjetja PKN Orlen, je potrdil: “Splača se nam. Protivrednost oglaševanja znaša 400 milijonov zlotov (okrog 100 milijonov dolarjev). To vpliva tudi na našo prodajo na drobno. Poleg tega Roberta Poljaki in tujina zelo dobro sprejemajo, saj ga gar 70 odstotkov vprašanih povezuje z našo blagovno znamko,” tako Obajtek.

Zaenkrat še ni znano, ali bo Kubica združil trenutno vlogo rezervnega dirkača z dirkanjem v drugi seriji. “Vsaka priložnost za vožnjo dirkalnika Formule 1 je nekaj posebnega,” tako 35-letni Robert Kubica, ko je potrdil svojo trenutno vlogo tudi v sezoni 2021. “Vesel sem, da bomo lahko nadaljevali to sodelovanje, zelo verjetno pa je, da bom dirkal tudi na drugih prizoriščih – nekaj drugačnega. Praksa je odlična stvar,” se nasmeji Kubica.                          

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish