Kimi RÄIKKÖNEN nad finsko zimo z novim STELVIOM

Avtor prispevka: , objavljeno 28. decembra 2020 .

Italijanska znamka je finskemu prvaku dostavila model Alfa Romeo Stelvio Veloce 2.0 Turbo Petrol 280 KM AT8 Q4 v Rosso Alfa rdeči barvi in s konfiguracijo, kot si jo je voznik ekipe Alfa Romeo v F1 sam skonfiguriral. Alfin športni terenec, opremljen s štirikolesnim pogonom Q4, bo tako Räikkönenov varni spremljevalec izven dirkaške steze.

Arnaud Leclerc, vodja znamke Alfa Romeo je povedal: “Po koncu zelo intenzivne športne sezone je čas, da se spočijemo in posvetimo svojim najdražjim in družinam. Kimi je skupaj z Antoniom Giovinazzijem znova vzbudil močna čustva. Kimija smo podpirali med vsako dirko in nadaljujemo v enakem tempu z modelom Stelvio, ki ga je Kimi osebno konfiguriral. Medtem ko čakamo na novo razburljivo sezono F1, nas to lahko le še bolj zbliža.”

Kimi Räikkönen, voznik ekipe F1 ekipe Alfa Romeo Racing ORLEN je dodal: “Po tej težki sezoni leta 2020 se je lepo z družino vrniti v normalno življenje. Kljub temu se še vedno ne želim odreči užitkom v vožnji, izbira Stelvio Veloce 2.0 280 KM s pogonom na vsa kolesa Alfa Q4 pa pomeni, da lahko to storim v popolni varnosti, tudi v finskem snegu.”

Zasnežena ravna cesta ali ovinek v dežju. To so vse ‘vsakdanji izzivi’ v nordijskih državah, vse to so situacije, ki bodo preizkusile agilnost in moč modela Alfa Romeo Stelvio. Kimi za boj proti njim po svojih najboljših močeh lahko računa na inovativni sistem Alfa Romeo Q4, učinkovit štirikolesni pogon s tehnologijo Q4, ki zagotavlja vse prednosti štirikolesnega pogona. Ta sistem hkrati zagotavlja manjšo porabo, odlično odzivnost in užitek vožnje, ki smo je vajeni pri avtomobilih z zadnjim pogonom.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish