Kaj se plete med Maxom Verstappnom in Kelly Piquet?

Avtor prispevka: , objavljeno 13. novembra 2020 .

Max Verstappen zagotovo ni otrok žalosti, Nizozemski zvezdnik Formule 1 ima s svojimi 23 leti že dolg seznam deklet, ki so si delile njegovo bližino, zadnja med njimi pa naj bi bila Kelly Piquet.

Verstappen je bil skupaj s švedsko dirkačico Mikaelo Ahlin-Kottulinsky, z belgijsko manekenko Joyce Godefridi, z nizozemsko lepotno blogerko Roos van der Aa, z nizozemsko igralko hokeja Maxime Pourquie in nazadnje z nemško študentko Dilaro Sanlik.

Konec ljubezni s slednjo je Verstappen na televiziji oznanil oktobra letos. Pred dirko VN Nemčije na Nürburgringu naj bil za nemško televizijo RTL odgovoril na nekaj vprašanj o poizvedbah, povezanih z njegovim imenom. Prvo se je glasilo: Prijateljica Maxa Verstappna. Nizozemec se je nasmejal in povedal: “No, to se je pa dobro začelo. Resno? To je prvo vprašanje? Spet sem sam.” In sedaj? Zdi se, da je trenutno tretji dirkač sezone znova v iskanju nove prijateljice.

Max Verstappen sicer trdi, da je znova samski, toda pojavljajo se govorice, da naj bi bil znova vezan.

Tako se govori vsaj v nizozemskih medijih. Zvezdnik ekipe Red Bulla naj bi bil po njihovih navedbah skupaj z 31-letno Brazilko Kelly Piquet, hčerko trikratnega svetovnega prvaka Formule 1 Nelsona Piqueta, ki ima hčerkico z dirkačem ekipe AlphaTauri Daniilom Kvjatom.

Tale objava Kelly Piquet, hčerke legende Nelsona Piqueta na Instagramu, je samo podžgala govorice.

Kelly Piquet je dejavna kot manekenka in dobro pozna Formulo 1, kajti njen oče je dirkaška legenda. Njen brat Nelson Piquet mlajši je odpeljal 28 dirk Formule 1 in osvojil ene stopničke. In njen življenjski sopotnik je bil do konca lanskega leta Daniil Kvjat, s katerim imata celo enoletno hčerko. Govorice so dodatno hrano dobile z izjavo na družabnem omrežju Instagram, kjer je Kelly ob svoji fotografiji zapisala: “Temnejše od oceana, globlje od morja, imaš vse, imaš tisto, kar potrebujem.” K zapisu je še dodala črno srce. Takoj je sledil odgovor Maxa Verstappna: “Skupaj se lahko soočiva z izzivi, ki so globoki kot morje in visoki kot nebo.

31-letna Kelly ima hčerkico z Daniilom Kvjatom, s katerim se je razšla konec lanskega leta.

Njun odnos uradno še ni potrjen. Toda ta kombinacija ni brez določene brizantnosti, navsezadnje je moral Daniil Kvjat leta 2016 svoj sedež v ekipi Red Bull izprazniti ravno zaradi Maxa Verstappna, Rusa pa so veljaki rdečih bikov poslali znova nazaj v drugo ekipo Toro Rosso.