“Joey” novi voditelj Top Geara

Avtor prispevka: , objavljeno 4. februarja 2016 .

Če ste bili velik ljubitelj humoristične serije Prijatelji in avtomobilistične oddaje Top Gear, vas bo sledeče zelo navdušilo. Prijatelj Joey Tribbiani, oziroma Matt LeBlanc, ki ga igra in katerega smo v preteklih sezonah pogosto videli na dirkah formule ena, se je namreč pridružil novi zasedbi nekdaj popularne oddaje Top Gear. Američan, sicer velik ljubitelj dirkanja, se bo tako pridružil Chrisu Evansu v novi eri avtomobilistične oddaje na britanski televiziji BBC.

LeBlanc je sicer kot gost oddaje postavil najboljši čas proge med vsemi zvezdniki, zato mu je vodenje oddaje bržkone pisano na kožo.

“Počaščen sem, da lahko kot velik oboževalec Top Geara in norec na avtomobile, sodelujem v novem poglavju te oddaje,” je dejal LeBlanc, katerega je gostoljubno sprejel tudi sovoditelj Evans: “Matt je že vse življenje usekan na bencinske hlape zato sem vesel, da se bo pridružil Top Gearu. To, da lahko izživimo vse fantazije, ki vključujejo avtomobile, je sanjska služba in vem, da bova kmalu izmenjala misli o nekaj norih popotovanjih.”

Novo obdobje oddaje Top Gear z novima voditeljema naj bi se začelo maja letos.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj