Je Rossi našel pravo? The Doctor razmišlja o otrocih

Valentino Rossi razmišlja o otrocih
Avtor prispevka: , objavljeno 18. avgusta 2019 .

Valentino Rossi je v pogovoru z italijansko radijsko postajo Radio1 Rai priznal, da počasi že razmišlja o otrocih, saj misli, da je v svojem dekletu, Francesci Sofii Novello našel tisto pravo. Toda dirkaški doktor še ne hiti menjati dirkalnega motocikla za otroški voziček, saj želi še malce uživati v zadnjem delu svoje kariere, ki se bo, čeprav se porajajo govorice o morebitni predčasni prekinitvi pogodbe z Yamaho, nadaljevalo tudi v prihodnji sezoni.

“Dirkal bom, dokler se bom zabaval in dokler bom konkurenčen,” je povedal in dodal: “Zdaj še nimam časa.” Celoten intervju bo predvajan danes ob dveh popoldan, v njem pa bo The Doctor med drugim govoril tudi o politiki, katero pravi, da spremlja zadnjih deset let, a se še nikdar v življenju ni udeležil volitev, pa tudi o svojih navijačih: “Po 25 letni karieri so moj največji zaklad moji navijači, ki pridejo na dirkališče in se veselijo vsakič, ko me vidijo. Njihovo navdušenje bo z mano ostalo tudi, ko se moja dirkaška pot konča.”

Toda kaj se bo z navijači zgodilo, ko Vale zaključi z dirkanjem?”Mislim, da bo večina še naprej spremljala dirke, le da bodo podpirali druge navijače. Nekateri morda ne bodo več dirk gledali s tribun, temveč le od doma. Toda imamo kar nekaj mladih italijanskih dirkačev, ki lahko postanejo bodoči Valentino Rossi, morda bom komu izmed njih dal svoje navijače,” se je pošalil.

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo