Je Michael Schumacher umrl?

Avtor prispevka: , objavljeno 4. februarja 2016 .

Nekdanji predsednik Ferrarija in dober prijatelj Michaela Schumacherja je za kolege pri Sky Sports dejal, da ima novice o Michaelu Schumacherju, ki pa niso dobre. Športna javnost je negotova, kaj to pomeni, navijači pa se bojijo najhujšega.

“Imam novice o Schumacherju in te niso dobre. Življenje je čudno, bil je fantastičen dirkač,” so besede Di Montezemola, katerih pa Sabine Kehm, predstavnica za javnost Schumacherjeve družine, ni želela komentirati in s tem so  govorice o smrti Schumija dobile nov zagon.

Kanček upanja navijači ostaja, saj omenjeni kolegi pogosto objavljajo ekskluzivne novice, ki se kmalu izkažejo za neresnične.

4 Comments

  • Lucia Castillo

    Mediji sirijo vse mogoce informacije. Sem pa nekje prebrala da je v bistvu mrtev samo da ga imajo priklopljenega ker dobivajo lep denar na racun zavarovalnic.

  • Niko Cvijic

    Lucia verjemi meni una družina najmanj kar rabi je denar…imajo tok denarja ,da se nejogove 3-4 generacije živijo ko lordi njemu pač ni bilo usojeno….vem samo iz dirkaskega showa daleč od tega da je bil talent 1a je pa bil umazan in hinavski dirkac….

  • Rene Kmetec

    še ko nekdo umere ga morate žaliti kak je bil umazan in pokvarjen, budale jedne sploh pa ti Niko, malo razmisli kaj boš napisal

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja