Jamie Green: Šteje samo naslov

Avtor prispevka: , objavljeno 30. aprila 2015 .

Glede na pozicijo Jamiea Greena v prvenstvu DTM šteje zanj samo naslov. Green je namreč prepričan, da imajo pravo formo, ki jo bodo obrnili v zmagovalno. V sezoni 2012 je Britanec osvojil peto mesto, nato pa zapustil Mercedes in pri Audiju v prvih dvez sezonah končal na enajstem in desetem mestu. Lani je bil Green celo najboljši v sezoni na kvalifikacijah, na dirkah pa so prav tako pokazali dobro formo, a imeli velikokrat smolo z varnostnim avtomobilom, ter naredili kar nekaj napak.

Jamie tako pravi: “Zame ni razlike, če končam tretji ali deseti v prvenstvu. Zmagoval sem že na dirkah, startal iz najboljšega startnega položaja, osvajaj stopničke, a manjka mi še naslov, to je tisto kar čakam. Lani nisem dobil tistega kar sem želel, kar sem si zaslužil, zato menim, da je vseeno na katerem mestu si na koncu.

Sem pa bil lani velikokrat najhitrejši in to mi daje upanje za letos. Najprej moram torej osvojiti prvo zmago za Audi, potem pa s konstantnostjo napredovati do naslova, to je naš cilj. Dirkalnik je dober, izboljšujemo ga kolikor je mogoče, a na veliko področjih smo omejeni. Kljub temu smo iz njega že izstisnili veliko in še več bomo. Lani je ta avto osvojil zadnji dve dirki in zato se nadejamo letos večjega uspeha, saj gremo definitivno v pravo smer.”

209
Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
208 Komentarji avtorjev
  Naroči se  
najnovejši najstarejši z največ glasovi
Pošlji obvestilo