JACK MILLER zaradi tisočih NEGATIVNIH komentarjev “odklopil” SOCIALNA OMREŽJA

Avtor prispevka: , objavljeno 16. aprila 2021 .

Jack Miller je razkril, da po dirkah v Katarju ni več spremljal socialnih omrežij, kjer je bil deležen številnih negativnih komentarjev, ki pa mu po njegovem mnenju ne bi koristili.

Avstralec je veljal za enega izmed največjih, če ne celo največjega favorita za zmago v Katarju, potem ko je na zimskih testiranjih postavil nov neuraden rekord proge Losail. Toda na prvi dirki je imel dirkač Ducatija težave z gumami, na drugi pa z roko in medtem ko je Johann Zarco z enakim motociklom obe dirki končal na drugem mestu, je Miller obakrat v cilj pripeljal na devetem mestu.

Da so bile stvari še slabše, se je na VN Dohe zapletel še z aktualnim svetovnim prvakom Joanom Mirom, v katerega je trčil in se izognil kazni, čeprav dirkač Suzukija vztraja, da bi bila le ta primerna za namerno dejanje.

Miller z Mirom o incidentu ni govoril, na vprašanje zakaj, pa je pojasnil: “Nisem bil veliko na socialnih omrežjih, zato nisem niti bral sporočil, niti imel priložnosti, da bi ga poslal. Nimam njegove telefonske številke, verjamem pa, da se bova pogovorila tekom tega konca tedna in si izmenjala poglede na dogodek.

Avstralec, ki je po dirki v Katarju odšel na operacijo roke, v Portimau ne bo v povsem dobri fizični kondiciji. “Ta konec tedna bom poskušal voziti sproščeno, mirno in le opraviti svoje delo, brez da bi nase pritiskal z zastavljenimi cilji. Dal bom vse od sebe in če na koncu to ne bo dovolj, pač ne bo. Kot sem omenil že prej, sem ignoriral socialna omrežja. Objave tam zame pišejo drugi, vas pa sploh ne poslušam več, saj imaš tam lažen občutek varnosti. Pred sezono so bila pričakovanja zelo visoka, ko jih nisem izpolnil pa je bil pristanek zelo trd. Poleg tega pa mi branje tisočih negativnih komentarjev ne bi koristilo, zato je bolje, da izključim to sr*nje in se osredotočim na to, kar je pomembno – da se pripravim na konec tedna, opravim svoje delo, namesto da bi tratil energijo na stvari, na katere ne moreš vplivati, kot je recimo, kaj ljudje objavljajo na internet. Te stvari vplivajo na človeka, tudi na dirkača, zato je bolje, da e ne osredotočam na to.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish