Hulk ostaja pri Force Indiji

Avtor prispevka: , objavljeno 20. oktobra 2014 .

Iz moštva Force Indija so sporočili, da bo Nico Hulkenberg zanje dirkal tudi v prihodnji sezoni.

27-letni Hulkenberg se je v ekipo vrnil ob začetku sezone 2014 in v sezoni osvojil točke na 13 od 16 odpeljanih dirk, med katerimi se je štirikrat uvrstil med prvih pet. Nemec bo prihodnjo sezono za force Indijo dirkal že tretje leto, sam pa je prepričan, da so skupaj že postavili temelje za še boljše rezultate.

“Lepo je potrditi načrte za prihodnjo sezono,” je dejal Hulkenberg. “Ekipo zelo dobro poznam in skupaj smo zelo uživali, ter dosegli nekaj posebnih rezultatov.

Moštvo ima velike cilje in prepričan sem, da bomo prihodnje leto prav tako konkurenčni. Mercedes je naš močan partner in vsi v ekipi smo motivirani in željni novih uspehov. Imam dober občutek za sezono 2015, katero že težko čakamo, saj bomo poskušali graditi na letošnjih dosežkih.”

“Vsi v ekipi so veseli tega, da bo Nico ostal pri nas,” je dejal šef moštva, Vijay Mallya. “Visoko ga cenimo in letos se je izredno dobro odrezal. Konstantno je zbiral pomembne točke za konstruktorsko prvenstvo. Zelo dobro ga poznamo. Je pravi dirkač, ki ve kako motivirati ekipo. Prepričan sem, da je eden izmed največjih talentov v karavani in ponosen sem, da bo še naprej zastopal naše barve.”

Ob Hulkenbergu naj bi prihodnjo sezono dirkal tudi trenutni moštveni kolega Sergio Perez, čeprav uradne objave še ni bilo.

Foto: Force India

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish