Hostese se vračajo v F1!

Avtor prispevka: , objavljeno 5. aprila 2018 .

Po burni odločitvi lastnikov Formule ena, da ukinejo hostese na štartni vrsti, kateri so nasprotovale tudi hostese same, je tokrat prišlo do nove spremembe. “Grid girls” se vračajo, toda le izjemoma, na najbolj glamurozno dirko na koledarju dirk formule ena, VN Monaka.

Hostese so na prvi letošnji dirki zamenjali otroci, nadebudni mladi športniki, ki bodo prisotni tudi na vseh ostalih dirkah letošnjega prvenstva, le v Monte Carlu bodo ob dirkalnikih prisotna brhka dekleta, ki pa po dogovoru med lastniki Liberty Media in monaškim avomobilskim klubom ACM ne bodo opravljale svoje nekdanje funkcije, držanja štartnih številk dirkačev.

“Odnosi z Liberty Media so dobri, saj razumejo, da Monako ni Spa ali Monza,” je odločitev pospremil predsednik ACM, Michel Boeri. “Z njimi nismo imeli težav, razen, kar se tiče hostes. Te bodo prisotne na štartni vrsti, a ne bodo držale tabel. Punce so lepe in znova bodo ujete v objektive kamer,” je še dodal Boeri.

Ironično pa je, da je ravno dirka v Monaku v sezoni 2015, ko se ni niti slutilo, da bodo hostese nekoč stvar preteklosti, poskrbela za nekaj nezadovoljstva med moškim občinstvom, ko so namesto deklet table držali fantje.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish