Horner se bo še enkrat pogovoril z Vettlom

Christian Horner
Avtor prispevka: , objavljeno 25. marca 2013 .

Sebastian Vettel je na včerajšnji VN Malezije razjezil svoje šefe, saj je kljub ukazom napadel in prehitel moštvenega kolega Marka Webbra, ki je pred tem zmanjšal vrtljaje motorja, kakor je bilo dogovorjeno pred začetkom dirke.

Webber po dirki sprva sploh ni želel na oder za zmagovalce, a ga je ekipa v to pravočasno prepričala. So se pa po dirki za mizo za zaprtimi vrati pogovorili Vettel, Webber in šef ekipe Horner, kjer pa slednji pravi, da sledi še en pogovor samo z Vettlom: “Enkrat smo se že pogovarjali o tem, sedaj pa bomo malo počakali, da se napetost umiri, nato pa sledi še en individualni pogovor.”

Bolj kot dejanje Vettla pa se poraja vprašanje o morebitni osebni zameri obeh dirkačev, kjer pa Horner pravi: “Oba sta dirkača in plačana za to, da dirkata in dajeta vse od sebe, da prideta do čim boljšega rezultata. V zadnjih petih letih smo na tak način prišli do lepih uspehov, a imeli kar nekajkrat tudi manjše težave z obema dirkačema. Recimo 2010 v Istanbulu, ali pa lani na zadnji dirki, ko je Webber pritiskal na Vettla kljub opozorilom. Takšno je pač dirkanje in življenje dirkačev, ki imajo dirkanje v krvi.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

2 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje