Honda: Zdaj vemo kakšne težave imamo

Avtor prispevka: , objavljeno 19. junija 2023 .

Predsednik Honda Racing Corporation, Koji Watanabe, je v intervjuju za špansko Marco dejal, da pri Hondi vejo, kakšne težave imajo, zdaj pa jih morajo še rešiti, vendar kako hitro jim bo to uspelo, še ne ve.

“Težko je določiti časovnico, toda zdaj vemo kakšne težave imamo,” je povedal. “Naslednji korak je, da jih popravimo, vendar za to bo potreben čas. Upamo, da bomo Ducati ujeli do konca sezone, vsekakor pa to ni lahka naloga.”

Zvezdnik Honde, Marc Marquez med dirkaškim vikendom v Nemčiji ni več skrival nezadovoljstva s trenutno situacijo. Mnogi ugibajo, da Španec v taboru Honde ne bo ostal dlje, kot do konca pogodbe v 2024. Pri Hondi si želijo z Marquezom nadaljevati, a Watanabe pravi, da bi spoštovali njegovo odločitev, če se odloči za odhod.

“Čutimo, da je Marc del naše družine. Pri Hondi spoštujemo mnenja dirkačev, a se ne bojimo njegovega odhoda. Če se zanj odloči, bomo odločitev spoštovali,” je dejal Watanabe, ki je izdal, da se pogajanja za novo pogodbo še niso pričela. “S tem se ne mudi, a smo ves čas v stiku, saj je dobra komunikacija v Hondini družini zelo pomembna.”

Na VN Nemčije so zaradi poškodb manjkali trije izmed štirih Hondinih dirkačev. Watanabe meni, da so številni padci posledica težav s Hondinim motociklom in tako pričakuje, da bo le teh manj, ko bodo odpravili težave z motorjem.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj