Hamiltonov letošnji boj z Verstappnom ni najtežji v njegovi karieri

Avtor prispevka: , objavljeno 30. oktobra 2021 .

Lewis Hamilton pravi, da letošnji dvoboj z Maxom Verstappnom ni najtežji v njegovi karieri, čeprav se zdi, da ima v boju za rekordni osmi naslov svetovnega prvaka veliko težav.

Pet dirk pred koncem sezone Verstappen vodi z 12 točkami prednosti, dirkač Red Bulla pa je letos zmagal na treh dirkah več, kot Hamilton, ki je zmago slavil le na petih dirkah, kar je najmanj po sezoni 2013. “Letošnja sezona je neverjetna,” pravi Hamilton. “Letošnje leto je najtežje v številnih pogledih, vendar pa je prineslo tudi veliko pozitivnega, zato sem v njem do zdaj užival, kljub težkim dnem.”

Britanec pa pravi, da letošnja sezona ni najtežja v njegovi karieri. “Ne, ne bi rekel. V vseh letih dirkanja od mojega 10. leta, sem doživel veliko težkih trenutkov, ki pa so si na svoj način zelo podobni in hkrati edinstveni. Letošnja sezona ni bila lahko boljša, če ne bi izgubili toliko točk. Nismo bili popolni na vseh dirkah, toda iz tega smo se nekaj naučili in čutim, da so se stvari zgodile z nekim določenim razlogom.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj