Hamilton: Zelo sumljivo, če Red Bull v Suzuki ne zmaga s 30 sekundami prednosti

Avtor prispevka: , objavljeno 21. septembra 2023 .

Lewis Hamilton pravi, da bo moštvo Red Bull na dirki F1 v Suzuki osupnilo s fenomenalno predstavo, potem ko so v Singapurju doživeli razočaranje.

Oba dirkača Red Bulla sta izpadla v drugem delu kvalifikacij, potem ko nista našla pravih nastavitev dirkalnika. Max Verstappen je dirko začel z enajstega mesta, do konca pa se je prebil na peto. Nenaden padec forme avstrijskega moštva je sovpadal z novo tehnično direktivo, zato so se pojavila ugibanja, da je FIA z zapiranjem lukenj v pravilih onesposobila prej nepremagljivo moštvo.

Toda Hamilton meni, da se bodo stvari na VN Japonske postavile nazaj na svoje mesto. “Če ne bodo imeli 30 sekund prednosti, kot po navadi, bo to zelo sumljivo. Vendar mislim, da so nazadnje imeli slab konec tedna, tukaj pa bi moral biti dirkalnik znova fenomenalen, tako kot vso sezono do Singapurja.” Dirkač Mercedesa je dodal, da bo zanimivo spremljati obnašanje dirkalnika njihovega tekmeca: “Po navadi, ko pridemo sem, je čudovito spremljati kroge, saj celotna ekipa in dirkača s svojim paketom odlično opravijo svoje delo. Upam, da jim bomo bližje in da na koncu ne bodo imeli 30 sekund prednosti.”

Foto: Mercedes

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj