HAMILTON upa na podpis nove pogodbe še pred BOŽIČEM

Avtor prispevka: , objavljeno 14. decembra 2020 .

Sedemkratni svetovni prvak še nima pogodbe za sezono 2021 in naprej, vendar se pričakuje, da bo Hamilton tudi v prihodnjem letu ostal v ekipi srebrnih puščic. Pogovori so se med obema stranema zaostrili, potem ko je Hamilton v Turčiji osvojil sedmi naslov prvaka in bi naj zaradi tega zahteval višjo plačo.

Toda tema je bila postavljena na stran, ker se je vmes Britanec okužil s koronavirusom. Po vrnitvi v Abu Dabi in osvojitvi tretjega mesta na finalni dirki letošnje sezone, Hamilton potrjuje, da je pripravljen nadaljevati razgovore z ekipo in razmere urediti pred božičem. “To bi radi naredili pred božičem. Načrtujem, da bom tukaj tudi prihodnje leto, to si tudi želim. Kot ekipa moramo delati več skupaj, več dosegati v športu in še več izven športa. Zato upam, da bomo lahko ta teden pričeli s pogovori in jih privedli h koncu do božiča,” je povedal Hamilton.

Lewis Hamilton upa, da bodo lahko pogovore za novo pogodbo zaključili še pred božičem.

Kar se tiče zaključene letošnje sezone, Hamilton pravi, da je bilo letošnje leto eno najtežjih, odkar se je pridružil Formuli 1, saj je moral zaradi pandemije koronavirusa krmariti skozi čustvene posledice. “Letošnje leto je bilo zame osebno eno najtežjih, če že ne najtežje. Vsi smo se ukvarjali z izolacijo, nismo bili pri ljudeh, prišlo je do velikih izgub življenja. Življenje ni normalno, hvaležen sem, da smo lahko dirkali in te dirke vam lahko veliko odvzamejo. Mislim, da je veliki dosežek, da se je Formula 1 vrnila na steze,” še doda Hamilton.  

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish