Hamilton: Red Bull precej pred Mercedesom

Avtor prispevka: , objavljeno 28. aprila 2018 .

Lewis Hamilton pravi, da je moštvo Red Bull kar precej hitrejše, potem ko je sam petkova treninga končal s četrtim in petim časom. “Pričakoval sem, da bo ta konec tedna zelo tesno,” je povedal aktualni svetovni prvak. “Za nami je bil miren dan, opravili smo vse, kar smo načrtovali, odpeljal sem vse kroge z le nekaj napakami in zbrali smo veliko podatkov. Ti pa kažejo, da preprosto nismo dovolj hitri. Red Bull je kar precej pred nami in danes nisem mogel ujeti njihovega časa,” je priznal.

Poleg Red Bulla pa je velika grožnja Srebrnim puščicam tudi moštvo Ferrari. “Oboji so pred nami, tako kot na zadnji dirki, le da so bili danes še dlje naprej. Red Bull je še hitrejši. Ponoči bom trkal na vrata inženirjev in jih priganjal, upajoč, da nam uspe najti rešitve,” je še povedal.

Britanec pravi še, da se bo zdaj moral posvetiti razumevanju letošnjih gum. “Teh novih gum še ne razumemo povsem. Pozimi smo testirali in spomnim se, da pred nekaj leti nisem opravil zimskih testiranj in ljudje so govorili, da zato nisem osvojil naslova prvaka. Zdaj jim lahko pokažem, da tudi če testiram, to ne spremeni ničesar,” dodaja Hamilton.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish