Hamilton: Razmišljal sem že, da bi odnehal

Avtor prispevka: , objavljeno 7. julija 2024 .

Lewis Hamilton je v domačem Silverstonu slavil prvo zmago po letu 2021, ko je bil najboljši v Saudski Arabiji. Po koncu dirke je priznal, da v vmesnem obdobju večkrat podvomil v svojo prihodnost v Formuli 1.

Britanec je v zahtevnih razmerah odpeljal izjmeno dirko ter slavil svojo 104. zmago v Formuli 1, ki je ob enem deveta na tem prizorišču. Ob prvi izjavi svojemu dirkaškemu inženirju Peteru Bonningtonu je celo potočil nekaj solz. Novinarjem Sky Sportsa pa nato zaupal:

“Občutek je neverjeten. Ko sem prevozil ciljno črto so vsa čustva, ki sem jih dolgo držal zase prišla na plano. Ta zmaga je zelo posebna. Zagotovo je najbolj čustvena v moji dolgi karieri. Včasih sem se spraševal zakaj po zmagah nikoli ne jokam. Spomnim se kako zelo je ob prvi zmagi jokal Rubens Barrichello. Bil sem prepričan, da se kaj takega meni ne more zgoditi. A se je. To, danes se me je zelo dotaknilo.”

“Po tistem zaključku sezone 2021 se je bilo zelo težko ponovno sestaviti in nadaljevati. V zadnjih sezonah sem bil poln dvomov in večkrat premišljeval ali je sploh še smiselno nadaljevati. Bil sem pripravljen celo odnehati.”

“Toda poskusil sem vedno znova in znova. Sedaj mi je ponovno uspelo. To je najboljši občutek kar sem ga kadar koli imel. Rad bi se zahvalil vsem navijačem po svetu za podporo, še posebej pa domačim. Dajo ti tisto dodatno motivacijo da nadaljuješ.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje