Hamilton prepričan, da je utišal kritike

Avtor prispevka: , objavljeno 19. marca 2013 .

 

Lewis Hamilton meni, da je s petim mestom na dirki v Avstraliji uspel utišati tiste, ki so kritizirali njegov prestop k Mercedesu. “Lepo je ljudem pokazati, da so se zmotili,” je Britanec povedal za Daily Telegraph. “Vsi, še posebej nekdanji dirkači so govorili, da je bil prestop k Mercedesu najslabša odločitev v moji karieri. Govorili so, da nas ne bo nikjer. Potem pa so začeli nasprotovati sami sebi. Ne vedo, o čem govorijo. Enkrat govorijo tako, drugič drugače, resnica pa je nekje vmes.

Nikdar nismo rekli, da bomo premagali vse, nismo pa tudi rekli, da bomo slabi. Ekipa se je odrezala dobro. Zelo sem ponosen nanje. Ponosen sem tudi na svojo odločitev,” je poudaril Hamilton.

“Nihče izmed nas na začetku ni pričakoval veliko. Priznam, da bi nam šlo lahko bolje, saj smo imeli vse možnosti. Toda naše razumevanje gum se je izboljšalo, saj smo jih med dirko dodobra preizkusili. Na naslednji dirki bomo precej boljši. Imamo dobro osnovo za nadaljni razvoj. Res sem zadovoljen s svojim prvim rezultatom. 10 točk je lahko naš temelj. Vsi so nas podcenjevali, a upam, da je to začetek boljših časov.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish