Hamilton ni dvomil v podaljšanje pogodbe

Avtor prispevka: , objavljeno 20. maja 2015 .

Lewis Hamilton je po podaljšanju pogodbe pri Mercedesu zadovoljen in kot sam pravi nikoli ni dvomil v to: “Z Mercedesom sem govoril odkrito. Jasno sem jim povedal, da želim ostati in podaljšati z njimi, verjamem, da so se tudi oni pogajali odkrito in samo z mano.” Zanimivo je dejstvo, da se je Hamilton pogajal od januarja pa vse do danes, a o tem sam pravi takole: “Pogajanja sem pričel dovolj zgodaj, da sem imel čas premisliti veliko stvari.

Poleg tega pa sem tokrat prvič vse speljal sam. Zaslužil sem si torej 10% provizije, ob enem pa sem se naučil veliko novega. Pridobil sem pogajalske izkušnje, ki mi bodo pomagale v prihodnje. Vsekakor se nismo vsak dan pogajali, vzel sem si nekaj tednov za premislek in nadaljeval s pogovori, nato pa zopet. Bilo je zanimivo.”

Anglež je za konec še enkrat poudaril, da nikoli ni niti malo podvomil v to, da bo ostal v ekipi: “Ustvarili smo odličen odnos in zaradi tega nisem bil pod pritiskom, da moram hitro podaljšati pogodbo, oziroma, da se kam mudi. Prav tako nisem tekmoval za obstanek z ostalimi dirkači, kar je zelo dobro vplivalo name.”

 

Foto: Mercedes

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo