GROSJEAN: Moja vrnitev v ABU DABIJU je odvisna od leve roke

Avtor prispevka: , objavljeno 4. decembra 2020 .

Romain Grosjean je 2. decembra smel zapustiti vojaško bolnico v Bahrajnu, toda še vedno se nahaja v puščavski kraljevini. Hitro okreva po poškodbah, ki jih je pridobil po ognjeni nesreči na dirki VN Bahrajna.

Na družabnih omrežjih je Francoz pojasnil: “Medtem lahko znova brez bolečin obremenjujem levo nogo, tam sem imel zvit gleženj, poleg tega imam modrico na levem kolenu in na rami, zadnjici in podlakti.Grosjean želi na finalni dirki v Abu Dabiju znova sedeti v dirkalniku. Tačas je največja njegova težava leva roka. “Počil mi je levi palec, morda je poškodovana tudi vez, predvsem pa je roka še vedno močno otekla in ta oteklina mora najprej popustiti. Bolečina ni tako huda, saj jemljem zdravilo za lajšanje bolečin.

Romain Grosjean je že zapustil vojaško bolnico v Bahrajnu in sedaj okreva po poškodbah. Želi se vrniti na finalni dirki v Abu Dabiju, toda to je odvisno od okrevanja njegove leve roke.

Lahko premikam prste in naredim tudi pest, mezinec pa je še vedno vnet in močno privezan. Največji vprašaj je moja leva roka, saj je bila tudi močno opečena,” pove Grosjean. Na vprašanje, zakaj si želi obvezno nastopiti na finalu sezone v Abu Dabiju, pa je povedal: “Ne želim, da se moja zgodba v Formuli 1 konča na tak način. In vedeti moram, kako se počutim, ko bom znova stopil v dirkalnik in ali še vedno zmorem.

Romain Grosejan se je včeraj prvič po nesreči pojavil v paddocku dirkališča v Bahrajnu in se zahvalil vsem za pomoč pri svoji zares grozljivi nesreči.

Obisk Grosjeana na stezi v Bahrajnu

                 

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish