Gardner po dirki kritiziral obnašanje Darryna Binderja na stezi

Avtor prispevka: , objavljeno 7. marca 2022 .

Remy Gardner si je po dirki želel spregovoriti z Darrynom Binderjem glede njunega dvoboja na stezi. Svojo premierno dirko v elitnem razredu je sicer označil kot katastrofo.

Dirkača sta bila udeležena v dvoboj praktično skozi celotno nedeljsko dirko. Avstralec pa je tekmeca uspel ugnati šele tik ob koncu – v dvajstem krogu. Kljub točki na debiju je imel dirkač moštva Tech3 višje ambicije. Meni, da bi se lahko prebil do dvanajstega mesta, če ne bi toliko časa porabil v boju z mlajšim Binderjem.

“Čeprav nismo tam kjer bi si želeli je lepo osvojiti prvo točko. Dobro sem se počutil predvsem v uvodu dirke. Sama končna hitrost ni bila tako visoka kot bi morda pričakoval zato je bilo težko prehitevati.”

“V določenem trenutku sem pomislil, da lahko dohitim Doviziosa in Vinalesa, toda pred seboj sem imel Darryn Binder, ki ga nikakor nisem mogel prehiteti.”

“Prišel je neposredno iz Moto 3, kar se vidi po njegovem stilu vožnje. Bil je po vsej stezi, na idealno linijo je zapeljal ne da bi se prej ozrl okoli sebe. Prav zaradi njega sem izgubil stik z dirkači v ospredju. Želim si ga srečati, da se pogovoriva o tem.”

Binder, ki je zaključil mesto za Garnderjem je dirko komentiral:

“Uspel mi je dober štart tako, sa sem lahko prehitel nekaj dirkačev. Bil sem hiter in vozil zelo agresivno. Do petega kroga sem se nekoliko umiril, saj je bila pred menoj še dolga dirka.”

“Z Remyem sva se večkrat prehitela. Zelo sem užival v borbi z ostalimi novinci. Veliko sem se naučil, žal pa je malo zmanjkalo za prvo točko.” 

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj